Accelerate koppelt met Nationale Hypotheek Bond

6

Accelerate is de nieuwste softwaretoepassing voor financieel dienstverleners als het gaat om hypotheekbemiddeling.

Door gebruik te maken van de HDN standaard voor het berichtenverkeer heeft de adviseur die gebruik maakt van Accelerate altijd up to date informatie over het hypotheekdossier waar hij of zij mee aan het werk is. Ongeacht welke geldverstrekker het betreft.

Daarnaast heeft Accelerate standaard een gepersonaliseerd klantportaal. Dit werkt als informatieplatform en uploadinstrument voor de klant. Ook deze ziet precies waar hij of zij staat in het hypotheekproces en wat hij/zij nog moet doen om het dossier compleet te maken. Zo zijn én adviseur én klant op de hoogte. En dit alles in een overzichtelijke en moderne layout.

Vanaf nu heeft Accelerate ook een koppeling met Nationale Hypotheek Bond. Als de hypotheek is gepasseerd kan het gehele dossier worden overgezet naar de volgende fase van een succesvolle klantrelatie, namelijk het actief beheer. Nationale Hypotheek Bond is hiervoor de marktstandaard. Door de laatste en actuele stand van zaken uit het bemiddelingsproces, namelijk het complete hypotheekdossier, over te zetten naar Nationale Hypotheek Bond kan er met een up to date dossier gestart worden met het actief beheer van de klant.

Meer informatie over de mogelijkheden van Accelerate en hoe we samen met u de dialoog over bedrijfsvoering binnen de branche kunnen faciliteren? Neem contact met ons op via info@hdconnect.nl of 0570 665 144