Accelerate HDN Gecertificeerd

PowerPoint-presentatie

Accelerate, het mid-office pakket van HDConnect, is officieel HDN gecertificeerd. Met Accelerate kan een onafhankelijke financieel adviseur samen met de klant eenvoudig het hypotheekdossier volledig digitaal afhandelen. Advieskantoren die inmiddels met Accelerate werken, ervaren een efficiencyverbetering van ten minste 30%.

Accelerate is een modulair opgebouwd mid-office systeem dat eenvoudig kan worden gekoppeld aan bestaande adviessoftware.

In haar meest uitgebreide toepassing kan Accelerate zelfstandig de door de klant aangeleverde documenten uitlezen en controleren, waarna op basis van de kredietregels van de gekozen geldverstrekker het hypotheekdossier automatisch wordt beoordeeld. Hierdoor kan een consument direct zien of de aangeleverde dossierstukken juist zijn en de of de hypotheek doorgaat. En ontvangt de geldverstrekker altijd 100% juiste dossiers.

Met Accelerate verbetert een advieskantoor de dienstverlening aan haar klanten en neemt de efficiency toe. Ook is de gebruiker van Accelerate zonder extra investeringen direct klaar voor de ontwikkelingen ten aanzien van “informatie vanuit de bron” en het digitaal verwerken van documenten.

Meer weten? Neem contact met ons op: info@hdconnect.nl