Koppeling tussen Ockto en Accelerate nu beschikbaar

accelerateockto

Deventer, 8 oktober 2020 – Het inventariseren van klantgegevens is nu nog makkelijker gemaakt door de nieuwe koppeling tussen Accelerate en Ockto. Laat klanten eenvoudig al hun actuele gegevens aanleveren via een app.

Accelerate maakt het leven van intermediairs en hun klanten middels ons digitale platform al jaren makkelijker. Met brondata via de Ockto-koppeling is de volgende stap in de digitalisering van het hypotheekproces gezet. Het is nu mogelijk om vanuit Accelerate via een gepersonaliseerd klantportaal klanten in één keer hun data aan te laten leveren.

“We zijn heel blij met deze samenwerking, omdat we zien dat de hele markt naar slim gebruik van digitale middelen in het hypotheekproces beweegt. Bij Accelerate ondersteunen wij deze voortgang, en door samen te werken met Ockto kunnen we het proces nog beter stroomlijnen.”

-Jasper Labohm, Commercieel Directeur van Accelerate

“De digitalisering in de hypotheeksector neemt nu echt een vlucht.” ziet ook Gert Vasse, Account Director bij Ockto. “Waar het eerst nog bij kleine stapjes bleef zie je nu een digitaliseringsslag door de hele keten. De gegevens van de klant worden één keer digitaal aangeleverd, en gebruik voor zowel het advies als de hypotheekacceptatie. Zo kunnen losse documenten komen te vervallen en gaat de First-Time-Right ratio flink omhoog.”