VoIP technologie nu ondersteund door Accelerate in samenwerking met Panas

voip

Deventer, 13 juli 2020 – Vanaf nu is het mogelijk om uw VoIP systeem met Accelerate te verbinden. Zo koppelt u direct een telefonisch contact aan corresponderende dossiers. Deze mogelijkheid is ontwikkeld in samenwerking met Panas, leverancier van telefonie integraties.

De term VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en wordt gebruik om telefonie over het internet te faciliteren. VoIP-systemen van Panas worden in de zakelijke wereld uitgebreid gebruikt om de communicatie per telefoon te stroomlijnen.

De koppeling met Accelerate geeft de mogelijkheid om direct dossiers van telefooncontacten te openen. Zodra er een gesprek binnenkomt verschijnt er in Accelerate direct een pop-up waarmee het dossier van de bellende persoon bereikt wordt. Zo komt u per gesprek in één klik bij de informatie die u hebben moet. Ook is het mogelijk om klanten direct te bellen vanuit Accelerate.

“Bij Accelerate werken we elke dag om het werk van onze klanten makkelijker te maken. Daar valt ook het stroomlijnen van het proces van telefoongesprek tot dossierbeheer onder, en deze samenwerking met Panas is daar perfect voor. We zijn erg enthousiast om deze functie bij onze klanten uit te gaan rollen!”

–  Jasper Labohm, Commercieel Directeur van Accelerate

‘’Bij Panas willen wij ervoor zorgen dat alle financiële dienstverleners de mogelijkheid krijgen om hun bereikbaarheid te optimaliseren. Intensiever klantcontact begint bij slimme automatiseringsprocessen en daarvoor is deze integratie uitermate geschikt. Wij kijken uit naar de samenwerking en kunnen niet wachten om deze oplossing bij klanten te implementeren!’’

–  Fehed Asee, Business Development Manager